Juhlitaan isää ja Movemberia!

Koko marraskuu on yhtä Movemberiä! Flashy Mo -viiksiheijastimien toimitukset ovat alkaneet.

Movember näkyy tänä vuonna myös liikenteessä. Suomen tunnetuin viiksimies Juhana Helmenkalastaja on nimittäin suunnitellut oman heijastimen Movemberin tiimoilta. Flashy Mo -nimeä kantava viiksiheijastin on suunniteltu marraskuun pimeään pelastamaan henkiä liikenteessä sekä tukemaan Movemberin kautta miesten terveystutkimusta. Jokaisesta viiksiheijastimesta menee lyhentämättömänä 2 euroa Suomen Movemberille, jonka pääyhteistyökumppani on Suomen Syöpäsäätiö.

Movemberin tavoitteena on viiksiä kasvattamalla lisätä tietoutta ja kerätä varoja miesten terveystutkimukseen, erityisesti eturauhas- ja kivessyövän tutkimukseen. Myös naiset ympäri maailmaa osallistuvat kampanjaan Mo Sistoina, keräten varoja ja levittämällä tietoisuutta miesten terveydestä. Movember on vuonna 2003 Australiasta liikkeelle lähtenyt hyväntekeväisyyskampanja, joka sittemmin on kasvanut Movember -liikeeksi ja toimii tällä hetkellä jo 21 maassa.

Lisää aiheesta voit lukea Flashy Mo:n verkkosivuilta www.flashymo.fi

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.