Torsten ja Wanja Söderbergin palkinto Ilkka Suppaselle

Merkittävä Torsten ja Ragnar Söderberg -säätiön jakama palkinto myönnettiin tänä vuonna suomalaiselle muotoilijalle, Ilkka Suppaselle. Palkintoraati arvosti etenkin Suppasen muotoilun kestävyyttä ja humaaniutta. Suppasen suunnittelemat designheijastimet löydät myös Heijastinkaupastamme.

Vuosittain myönnettävä Torsten ja Wanja Söderbergin palkinto aktiiviselle pohjoismaiselle suunnittelijalle tai käsityöläiselle menee tänä vuonna muotoilija Ilkka Suppaselle. Palkinto on rahallisesti yksi suurimpia yksittäiselle muotoilijalle jaettavia palkintoja. 4. marraskuuta Röhsska -museossa Göteborgissa jaettava palkinto avaa samalla Suppasen palkintonäyttelyn.
Palkinnosta uutisoi mm. Helsingin Sanomat -verkkosivuillaan.

Heijastinkaupastamme löydät arvostetun suomalaisen muotoilijan Ilkka Suppasen suunnittelemat heijastimet: Möbiuksen nauha, Kello ja Ketju -koruheijastimet.

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.