Postin lakko viivästyttää toimituksia

Logistiikka-alan unionin 19.11. alkava lakko viivästyttää Heijastinkaupan toimituksia.

Torstai iltapäivällä alkava lakko näkyy ensin pääkaupunkiseudulla, mutta laajenee pahimmassa tapauksessa muuallekin Suomeen. Toivomme, että logistiikka-alan työnseisaus menee pian ohi ja pääsemme jatkamaan toimituksiamme normaalisti.

Kuitenkin, palvellaksemme asiakkaita niin hyvin kuin mahdollista, olemme järjestäneet verkkokaupan asiakkaillemme noutopisteen, josta pääkaupunkiseudulla olevat asiakkaamme voivat tulla maksamansa kiireelliset tilaukset noutamaan.
Lähettämömme noutopiste on avoinna arkisin klo 9-15. Lisätietoja noudoista saa sähköpostilla osoitteesta toimisto@saintex.fi tai puhelimitse numerosta (0)9 3424 530. Löydät meidät Kurkimäestä, Kehä I:sen kupeesta osoitteesta Sirrikuja 4 C. 3. Krs, Helsinki.

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.