Eero Aarnion tuotanto esillä Designmuseossa

Designmuseossa avautuu huomenna laajin koskaan esitetty näyttely Eero Aarnion tuotannosta ja muotoiluajattelusta. Yhden suomalaisen modernin muotoiluhistorian kansainvälisesti tunnetuimman suunnittelijan töihin pääsee museossa tustustumaan 8.4.-25.9.2016.

Kattava näyttely Aarnion tuotannosta aina 1950 -luvulta nykyhetkeen
Designmuseon retrospektiivinen näyttely esittelee kattavasti 83 -vuotiaan Eero Aarnion huonekalu-, valaisin-, pienesine-, ja uniikkituotantoa aina 1950 -luvulta näihin päiviin. Näyttelyssä pääsee tutustumaan myös harvemmin nähtyjä alkuperäisluonnoksia. Materiaalia on päästy kokoamaan Aarnion työpöydältä ja tehtaiden tuotantolinjastoilta. Professori ja sisustusarkkitehti Eero Aarnion henkilökuvaa tuodaan esille muun muassa valokuvien, henkilökohtaisten esineiden sekä filmimateriaalin avulla.

Eero Aarnion tuotantoa löytyy myös heijastimissa
Eero Aarnio ja Saintex ovat tehneet yhteistyötä jo useamman vuoden ajan. Tänä aikana Aarnion tunnetusta tuotannosta Pony -istuin, Tupla Kupla -valaisin, Doggy -rakennuspalikka ja Evergreen -kastelukannu ovat muotoutuneet designheijastimiksi. Heijastimet löydät heijastinkaupastamme.

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.