Designpehmoheijastimet tunnistat LifeSaver -tuotemerkistä

LifeSaver – heijastintuotemerkki vaihtoi vuodenvaihteessa omistajaa, kun merkin suunnittelijat Emma Kosonen ja Renita Niemi myivät luomuksensa LifeSaver -heijastimien valmistajalle, Saintex Oylle. LifeSaver säilyy siis jatkossakin suomalaisissa käsissä. Heijastinmallisto tulee uudistumaan ja valikoimiin tullaan tuomaan ennen julkaisemattomiakin kuoseja.

Ensimmäiset LifeSaverTM – heijastimet tulivat myyntiin Helsingin design-, museo- ja sisustusmyymälöissä vuoden alusta 2005. Sittemmin heijastimet tulivat myyntiin ympäri Suomea, mm. heijastinkauppa.fi -verkkokaupassa. Tänä kesänä LifeSaver -heijastinmallistosta julkaistaan, uusia ennen julkaisemattomia kuoseja sekä kokonaan uusia muotoja.

Heijastinkauppa.fi:ssä juuri nyt myynnissä olevat LifeSaverit kuten esimerkiksi Pääkallo- ja Kasvi- heijastimet sopivat hyvin kesään. Pääkallo sopii hyvin asusteeksi vaikkapa kesän musiikkitapahtumiin Tuska -festivaaleille tai Provinssirockiin!

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.