Polkupyörän loistavilla pinnasuojuksilla näkyvyyttä liikenteeseen

Suositut polkupyörän pinnoihin kiinnitettävät loistavat suojukset tulivat takaisin. Uutuutena ovat värilliset suojukset!

Polkupyörän pinnoihin napsautettavilla loistavilla pinnasuojuksilla erotut eduksesi liikenteessä. Pyörän renkaan pyöriessä, muodostavat pinnoihin kiinnitetyt, joka suuntaan hohtavat loistavat suojukset erottuvan pyöränrenkaan ääriviivat. Tämä lisää näkyvyyttäsi liikenteessä ja värillisillä pinnasuojuksilla teet myös pyörästäsi persoonallisen näköisen.

Loistavat pinnasuojukset on helppo kiinnittää polkupyörän pinnoihin, niiden pysyvyys on pitävä ja näkyvyys tapahtuu joka suuntaan. Pinnasuojuksia löytyy heijastinkaupastamme kolmea väriä: hopeanharmaa, aniliininpunainen ja sammaleenvihreä. Myyntikoot; 18 kpl ja 36 kpl.

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.