Makeita heijastimia!

Syyssateet alkoivat ja illat ovat alkaneet hämärtyä. Siksi on hyvä hankkia itselle tai ystävälle piristystä!

Joko olet kaivanut heijastimesi laatikon pohjalta? Vielä ei ole kiirettä, mutta nyt alkaa olla hyvä aika tarkistaa heijastimien kunto. Kannattaa tarkistaa heijastimen pinnan naarmuisuus sekä heijastavuus. Heijastavuustestin voi tehdä itse taskulampun avulla esimerkiksi kotona, valitsemalla testiympäristöksi jokin pimeä huone. Tee näin: Sijoita heijastimesi tämän huoneen toiseen nurkkaan ja mene itse huoneen toiseen nurkkaan. Mitä etäänpää voit mittauksen tehdä sen luotettavampi tulos on. Sytytä sitten taskulamppu ja nosta se nenäsi korkeudelle, lampun valokeila heijastimeen päin. Jos heijastimesi loistaa häikäisevän kirkkaana, on heijastimesi todennäköisesti vielä kunnossa, mutta hailakkaasti loistava heijastin on jo aikansa elänyt. Tällaista heijastinta ei voi enää kutsua heijastimeksi! Se on syytä heittää pois ja ostaa tilalle uusi.

Heijastinkaupan valikoimasta löytyy makeita heijastimia. On raikasta raitaa ja iloisia värejä. Valikoimasta löydät heijastimet nuorisolle, lapsille ja aikuiseen makuun. Käyhän vilkaisemassa!

News

Your shopping cart is empty

Terms and conditions

Huom! Heijastinkauppa.fi -verkkokaupan toimitus on heinäkuun kesälomalla. Tilattujen ostosten toimitukset jatkuvat jälleen lomien jälkeen.

Heijastinkauppa.fi toimittaa myymänsä tuotteet tilaajille Suomeen kirjepostissa veloituksetta kokonaispainon alittaessa 2 kiloa.
Tuotteiden toimitusaika on noin 7 päivää tilauksen jättämisestä. Otamme tilaajaan yhteyttä, mikäli toimitusaika viivästyy kuten esimerkiksi silloin kun tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi varaa itselleen oikeuden toimittaa tilatut tuotteet eri lähetyksissä, mikäli esimerkiksi useamman tuotteen tilauksissa jokin tuote on väliaikaisesti loppunut.

Heijastinkauppa.fi ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä tai viivästyneen toimituksen aiheuttamista välillisistä haitoista. Heijastinkauppa.fi vastaa tuotteen häviämisestä tai rikkoutumisesta kuljetuksen aikana.

Tilatuilla tuotteilla on Suomen kuluttajasuojalain mukainen 14 päivän palautusoikeus. Tilaajan on kuitenkin tehtävä peruutusilmoitus Heijastinkauppa.fi :lle neljäntoista (14) päivän sisällä lähetyksen vastaanottamisesta. Ilmoitus tehdään osoitteeseen toimisto (at) saintex.fi. Pelkkä palauttaminen ei enää riitä kaupan peruuttamiseksi vaan kaupan peruuttamisesta on tehtävä aina ensin ilmoitus, jotta voimme antaa tarvittavat ohjeet tilaajalle palautusta varten. Tuote tulee palauttaa välittömästi tilauksen peruuttamisen jälkeen. Tuotteen tulee olla käyttämätön ja siinä kunnossa, jossa tilaaja sen vastaanotti. Kaikkien tuotteeseen kuuluvien osien täytyy olla tallella ja tuotteen täytyy olla pakattuna alkuperäiseen pakkaukseensa.
Palauttaessaan tuotteita tilaaja vastaa itse kuljetusriskistä. Kuluttajasuojalain mukainen palautusoikeus ei koske yritysasiakkaita.